Spaghetti alla Callas (4+)

Spaghetti alla Callas is een vrolijke voorstelling waarin kinderen op leuke en interactieve manier kennis maken met opera en klassieke muziek.

Bibi vindt in de keuken een magisch kookboek. Een Italiaans kookboek voor iedereen die van lekker zingen en dansen houdt, vol met muzikale recepten. Ze besluit het recept ‘Spaghetti alla Callas’ te maken, vernoemd naar de beroemde sopraan Maria Callas. Tijdens het koken gebeuren er allerlei wonderlijke dingen in de keuken. Diverse groentes komen tot leven en gaan zingen. Muzieknoten en toonladders worden door het spaghettideeg gekneed. Bibi kookt, zingt en danst zichzelf het recept door. Een smakelijke interactieve operavoorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar!

Credits

Concept, spel en zang: Bibi van den Dijck

Concept mede tot stand gekomen i.s.m. Mark van Vliet

Regie: Ferrie Spigt

Fotografie: Joep van Aert

Trailer: Filmdivisie

“Geweldig! Heel erg grappig, maar ook mooi gezongen! Alle kinderen van verschillende leeftijden luisterden en deden meteen mee tot het eind van de voorstelling”

Lodi (4 jaar), Ella (1,5 jaar), Maarten (40 jaar) en Justine (39 jaar)

“Een superleuke, educatieve, vrolijke, levendige en aantrekkelijke voorstelling. Een dijk van een stem en een performance die klinkt als een klok!”

Willeke Hoek (73 jaar)

“Leuk. Mooi gezongen. Grappige paprika’s.”

Hugo (5 jaar)

“Teike heeft genoten en de kinderen hingen aan haar lippen en deden mee… en… stiekem hebben de volwassenen net zo genoten! Voor alle leeftijden! Te leuk!!”

Adeline Evelein (47 jaar) en Teike Evelein (4 jaar)